Disclaimer

Het is niet de bedoeling van Herniasymptomen.com om specifiek medische advies te geven, maar om gebruikers te voorzien van informatie om een beter inzicht in hun gezondheid en hun diagnose aandoeningen. Specifiek medisch advies zal niet worden verstrekt, en Herniasymptomen.com adviseert u contact op te nemen met een gekwalificeerde arts voor diagnose en voor antwoorden op uw persoonlijke vragen.

Externe Links:
Herniasymptomen.com biedt links naar andere websites voor het gemak van World Wide Web-gebruikers. Herniasymptomen.com is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of de inhoud van deze externe sites. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om de auteursrechten en licentie beperkingen van de gelinkte pagina’s te onderzoeken en alle noodzakelijke toestemming te beveiligen. Gebruikers kunnen er niet van uitgaan dat de externe sites zal houden aan dezelfde bepalingen als Herniasymptomen.com Privacy Policy.

Aansprakelijkheid:
Voor documenten en software die beschikbaar is vanaf deze server, heeft Herniasymptomen.com geen garantie en neemt enige juridische aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor de juistheid, volledigheid of bruikbaarheid van de informatie, apparaten, producten of processen bekendgemaakt.

Goedkeuring:
Herniasymptomen.com geeft geen goedkeuring of aanbeveelt geen commerciƫle producten, processen of diensten. De opvattingen en meningen van auteurs uitgedrukt op de Herniasymptomen.com website komen niet altijd overeen met die van Herniasymptomen.com en ze mogen niet worden gebruikt voor reclame of producten.

Pop-up advertenties:
Bij het bezoeken van onze website, kan uw webbrowser een pop-up advertenties produceren. Deze advertenties werden zeer waarschijnlijk geproduceerd door andere websites die u heeft bezocht of door software van derden geĆÆnstalleerd op uw computer. Herniasymptomen.com verleent geen goedkeuring of raadt producten of diensten af waarvan u wellicht een pop-up reclame op uw computerscherm heeft bekeken tijdens uw bezoek aan de site.